Tervetuloa yhdistyksen webinaariin 27.9. klo 13-15 (tai 16). Webinaarin aiheena on ESGeli vastuullisuus ja sen osa-alueet Ympäristö (Environment), Sosiaaliset vaikutukset (Social) ja Hallinto (Governance). ESG:tä hyödynnetään mm. rahoitus- ja sijoituspäätöksiä tehtäessä, koska sillä otetaan taloudellisten tekijöiden lisäksi huomioon ympäristölliset, yhteiskunnalliset (sosiaaliset) ja hallinnolliset tekijät. Mutta miten asia tulisi huomioida kiinteistöarviointitoiminnassa? Tätä pyrimme selvittämään.

Tilaisuus on jäsenille maksuton eikä erillistä ilmoittautumista tarvitse tehdä. Jäsenet pääsevät mukaan Teams-linkin kautta, joka on toimitettu jäsenille sähköpostitse. Muilta perimme 65 € maksun ja heitä pyydetään ilmoittautumaan sihteerille sähköpostitse (tuuli_laine@outlook.com). 

Webinaarin ohjelma on vielä luonnosvaiheessa, mutta tässä vaiheessa runko on seuraava:

  • Kirsi Karvonen, Eversheds. Vastuullisuuden merkitys kiinteistöliiketoiminnalle
  • Heikki Rintala, Gallant. Esityksen teema vielä auki
  • Essi Paronen, VTT. Näkökulmia sosiaalisen kestävyyden arviointiin (VTT:n Sustainable futures Co-research -hanke)
  • Pekka Ronkainen, Kotikatu365: Kertoo käytännön kokemuksia Oulun Kotikatu365 Lipporannasta ja siitä, miten yhteisöllinen suurkortteli on alkanut vaikuttamaan asukkaiden elämään
  • Lasse Leipola, Finnwatch. Esityksen teema vielä auki

Ohjelma tulee täydentymään ja tilaisuuden päättyminen voi venyä lähemmäs klo 16.

Tervetuloa!