Liity jäseneksi

Suomen Kiinteistöarviointiyhdistys ry:n jäsenyys

 

Jäsenluokat

SKAY ry:ssä voi olla jäsenenä yksityinen henkilö (henkilöjäsen, AKA-jäsen, opiskelijajäsen/nuorisojäsen tai eläkeläisjäsen) sekä yhteisö ja säätiö (yhteisöjäsen) ja kannattajajäsen. Kaikein kaikkiaan jäseniä oli vuoden 2020 lopussa noin 270 ja yhteisöjäseniä 15.

SKAY ry:n jäseninä olevat yksityishenkilöt saavat käyttöönsä SKAYn jäsensivujen materiaalin, mm. kansainväliset arviointistandardit ja vanhat koulutusmateriaalit. Lisäksi he pääsevät koulutuksiin jäsenhinnalla. AKA-jäsenet saavat lisäksi yhdistyksen tarjoaman vakuutuksen, joka on AKA-arvioijana toimimisen edellytys.

Yhteisöjäseneksi voi liittyä oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö, joka on kiinnostunut edistämään yhdistyksen tarkoitusperiä. Jäsenedut eivät koske yhteisöjäseniä. Yhteisöjäsenet saavat logonsa näkyviin nettisivujen ”jäsenyritys”-osioon, sekä mainostusta yhdistyksen muussa toiminnassa.

Jäsenyysvaatimukset

Henkilöjäseneksi tai opiskelijajäseneksi voi liittyä jokainen luonnollinen henkilö, joka on perehtynyt kiinteistöarvioinnin teoriaan ja menetelmiin tai osoittautunut päteväksi käytännön kiinteistöarvioinnin tehtävissä ja sitoutuu noudattamaan yhdistyksen hyväksymiä sääntöjä ja hyvää kiinteistöarviointitapaa koskevia määräyksiä.

Opiskelijajäseneltä vaaditaan lisäksi, että hän opiskelee alan korkeakoulussa kiinteistöarviointia pää- tai sivuaineenaan. Opiskelijajäsen muuttuu valmistumistaan seuraavan vuoden alusta henkilöjäseneksi.

AKA-jäseneksi voi hakea Keskuskauppakamarin hyväksymä auktorisoitu kiinteistöarvioija.

Yhteisöjäseneksi tai kannattajajäseneksi voi liittyä oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö, joka on kiinnostunut edistämään yhdistyksen tarkoitusperiä.

Yhdistyksen henkilöjäsenellä on oikeus kiinteistöarviointitoimintansa yhteydessä käyttää mainintaa ”Suomen Kiinteistöarviointiyhdistys ry:n jäsen”.

Jäsenmaksut

Vuonna 2021 henkilöjäsenen jäsenmaksu on 45 euroa, AKA-jäsenen 75 euroa (sisältää vakuutuksen), eläkeläisjäsenen 20 euroa, yhteistöjäsenen 450 euroa ja kannattajajäsenen 1500 euroa. Opiskelijajäseniltä ei peritä jäsenmaksua.

Jäsenrekisterin rekisteriseloste on saatavissa yhdistyksen sihteeriltä.

Jäsenlomake

Tapahtumat

< 2024 >
Maaliskuu
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031